Fraai én functioneel

Verkrijgbaar in drie uitvoeringen, is Tablo geschikt voor iedere ruimte en elk soort inrichting. Creëer de look die u wilt door uw keuze te maken uit meer dan 1.400 stockfoto’s, of upload uw eigen ontwerp of afbeelding, in levendig full colour of tijdloos zwartwit. Met Tablo schept u in een handomdraai sfeer in ieder vertrek.

Dikte Profiel 19mm 27mm 100mm
Flexibel in sfeer
Enkelzijdig
Dubbelzijdig
Vrijstaand
Standaard Akoestiek verbetering
Optie Extra Akoestiek Verbetering
Optie Stopcontact / Netwerk intergratie
Optie Aluminium in kleur

 

Behalve fraai is Tablo ook bijzonder praktisch. Te beginnen bij de eenvoudige montage van het frame en het makkelijk te verwisselen spandoek. Stopcontacten en lichtschakelaars zijn geen probleem: Tablo werkt er moeiteloos omheen. U kunt het spandoek naar wens ook laten voorzien van een extra, geluiddempende laag, voor verbeterde akoestische eigenschappen.

Het systeem kent een brede waaier van interieurtoepassingen – van puur decoratief tot promotioneel. Gebruik het als wanddecoratie om een restaurant op te fleuren of om extra cachet te geven aan een kantoorruimte of vergaderzaal. De vrijstaande uitvoering is zelfs geschikt als fraaie ruimteafscheiding of als achtergrond voor uw beursstand.